top of page

Individuell coaching

Vad säger hindrar dig från att göra det du vill? Vi är många som har beteenden som vi upprepar, men som motarbetar oss våra ambitioner i yrkesliv och privatliv. Med hjälp av individuell coachning kan du hitta nya vinklar och tillvägagångssätt när tankarna sitter fast.

coachning_asesia.jpg

Söker du förändring?

Jag erbjuder individuell coachning för att hjälpa dig upptäcka din inre sabotör. Det kan handla om meningar du intalar dig själv eller vanor du tar för givet. Medvetenhet om det som hindrar dig är första steget till en förändring i liv och karriär.

 

Coachningen är till för dig som söker förändring i livet, privat eller professionellt. Du kanske är egenföretagare, chef, eller någon som vill avancera till en ny roll. Du kanske känner att du kört fast i tillvaron och vill ha en transformation.

 

Jag jobbar på engelska, spanska och svenska och varsomhelst online. 

Så går det till

I en inledande intervju lär vi känna varandra och undersöker om jag är rätt person för dig och din situation. Om svaret är ja! så finns flera sätt att gå vidare.

 

Business Vision

Ett intensivt och roligt arbete där vi under en heldag eller två halvdagar jobbar med mål och inriktning för din verksamhet med utgångspunkt i dina behov.

 

Accountability coaching

För att skapa möjlighet för bestående förändring och att dina uppsatta mål uppnås träffas vi regelbundet under minst 3 till 6 månader ända upp till ett år. Vi kommer tillsammans överens om omfattning och hur ofta vi träffas.

asesia trad.jpg
bottom of page